logo

Robert J.

Vodja skupine Robert prihaja iz Ljubljane. Že od malih nog mu je glasba veliko pomenila. Svoje prvo glasbeno znanje je pridobil v glasbeni šoli.
Skozi svojo mladost je sanjal o ustanovitvi svoje skupine, kar pa mu je leta 2000 tudi uspelo. Nastala je skupina Energija. Igra bas kitaro, poje, skrbi za dobro voljo in vzdušje v skupini ter za izvajanje show programa.

   

Jaka

Petje, glasba, kitara in na drugi strani sanje, želja da v življenju počneš resnično nekaj za kar si se rodil. Jaka Svoljšàk se je rodil v Šempetru pri Gorici, vendar je do sedaj večino svojega življenja preživel v Škofji Loki. Rojen je bil kot drugi otrok.
V glasbeni šoli se je učil igranja klavirja in kitare, kasneje pa je želel izpopolniti še svoj glas in je obiskoval ure solo petja.
Bil je tudi član društva Oktet Ceh.
Svoje pridobljeno znanje je začel prenašati tudi na svoje učence, sprva samo občasno, sedaj pa je učitelj kitare v zasebni glasbeni šoli.

Robert K.

Večino prostega časa preživi s harmoniko v roki, tako klavirsko kot »frajtonarico« v kraju Ponikve pri Grosupljem, kjer je tudi odraščal in igral na orglice. V glasbeni šoli se je učil igranja na klavirsko harmoniko in ob podpori in kritiki vrhunskih glasbenikov nadaljeval z učenjem frajtonarice. Igra tudi na klaviature in priskoči skupini na pomoč tudi z vokali. V skupini Energija, je našel pravo energijo in spodbudo za razvoj njihovih lastnih melodij, ki bodo zagotovo » vžgale« na njihovih žurih..

DomovVse o nas Biografija Video Galerija Pomagajo nam e-pošta

© Skupina Energija 2008, Produkcija: Premedia, Juvan Andrej, Postavitev strani: Jaka Svoljšak, Fotografije: Mitja Bostner